OIV

Mission-critical infrastruktura

Infrastruktura je temelj našeg poslovanja na kojoj više od 95 godina gradimo našu pouzdanost. Zato smo danas vodeći pružatelj nacionalne mission-critical infrastrukture za ključne javne broadcast i podatkovne usluge te uspješno razvijamo inovativne komercijalne usluge.

Tamo smo gdje god nas trebate


U svakom kutku Hrvatske, uvijek možete računati na našu prisutnost. 

Pouzdana OIV infrastruktura nadzirana iz središnjeg NOC-a sa 4 regionalna centra, redundantnim sustavima i brzim izlaskom na teren jamči visoku pouzdanost za mission critical primjene. Upravo je na tim temeljima izgrađen pouzdan sustav koji je bio osnova za razvoj cijelog niza usluga za sigurnost, zaštitu života, okoliša i imovine. 

Ime slike

Uspješno održavanje ovako velikog sustava moguće je uz predane i stručne zaposlenike koji u svakom trenutku budno motre da ne dođe do zastoja u radu i isporuci usluga našim klijentima. S obzirom na našu bogatu tradiciju, danas signalom i mrežom pokrivamo gotovo 100% teritorija Republike Hrvatske i davatelj smo nacionalne strateške infrastrukture za prijenos i emitiranje audio/video signala.

Kao jedna od tehnološki najnaprednijih kompanija od posebnog državnog značaja lideri smo u implementaciji visoke tehnologije i suvremenih tehnoloških rješenja. Stoga danas nudimo pouzdanu mrežu i platforme za distribuciju digitalnog sadržaja TV i radijskih nakladnika.

Očekujemo da će kritična nacionalna infrastruktura koju gradimo i usluge koje nudimo i dalje biti u značajnoj potražnji zbog čega aktivno projektiramo rješenja prema zahtjevima klijenta, uzimajući u obzir da je količina informacija koje se koriste u neprestanom porastu. Na tim premisama temeljimo naše planove i našu budućnost.

Infrastruktura nam omogućuje

gotovo 100% pokrivenosti hrvatskog teritorija signalima i mrežama

upostavu javnog nacionalnog odašiljanja digitalnog video i audio signala

 

projektiranje i gradnju TV, radijskih i svjetlovodnih mreža, platformi za distribuciju sadržaja i IoT

implementaciju inovativnih rješenja za javnu zaštitu i sigurnost

+ 8000 km svjetlovodne jezgrene infrastrukture za širokopojasni Internet i 5G

projektiranje rješenja prema zahtjevima korisnika

Zanima vas zakup infrastrukture?

Nudimo mogućnost da na našu infrastrukturu postavite svoju elektro-komunikacijsku-infrastrukturu.