OIV

Prvi korak do uspješne
karijere u OIV-uKontinuiramo nagrađujemo izvrsnost zbog čega smo pokrenuli program stipendiranja studenata koji su naša budućnost.  

Promišljenom strategijom u kojoj zapošljavamo iskusne stručnjake i pripravnike ispunjavamo našu misiju i viziju. Zato kvalitetnim studentima koji svojim zalaganjem već za vrijeme studija pokažu izuzetne rezultate nakon dodjele stipendije pružamo priliku da obave stručnu praksu u OIV-u sukladno programu fakulteta na kojem studiraju.

Tko se može prijaviti za našu stipendiju?

Ako si redovni student preddiplomskog ili diplomskog studija upisan u akademskoj godini za koji se raspisuje natječaj, onda se možeš prijaviti na naš natječaj.

Koliko traje ugovoreno stipendiranje?

Novčane stipendije u trajanju dvanaest mjeseci tijekom jedne godine dodjeljujemo samo studentima koji ispunjavaju uvjete natječaja. 

Gdje mogu vidjeti natječaj za dodjelu stipendija?

Sigurni samo da redovito pratiš informacije koje su ti važne za profesionalni razvoj. Zato budi bez brige jer Natječaj će biti objavljen na web stranici tvojeg fakulteta i OIV-a.

Kakvi su izgledi da baš ja dobijem stipendiju?

Odluku o raspisivanju natječaja za dodjelu stipendija i broj stipendija koje će biti dodijeljene donosi Uprava OIV-a zato samo nastavi predano raditi kao i do sad.

Nakon dodjele stipendije sa studentima sklapamo ugovor o radu i to je samo prvi korak. Sljedeći korak je pridruživanje našem timu da zajednički stvaramo vrijednosti koje mijenjaju svakodnevicu i poslovanje.

Detaljne odgovore o uvjetima stipendiranja potraži u našem Pravilniku.

Želimo ti puno uspjeha!

Sve o stipendiranju doznaj ovdje

PR-35-0 Pravilnik o dodjeli studentskih stipendija.pdf

pdf 306 kb

Zanima te stipendija?

Napravi prvi korak do uspješne karijere u OIV-u.