OIV

03.02.2021.

„Dan strategije i planova“, koji već petu godinu zaredom okuplja cijeli kolektiv Društva uspješno je održan 2. veljače 2021. godine putem Microsoft teams aplikacije.

Član Uprave i direktor Mate Botica pozdravio je okupljene te zaželio svima dobrodošlicu nakon čega je s posebnim gostima, najtrofejnijim hrvatskim skijašem Ivicom Kostelićem i direktorom alpskih reprezentacija i aplskog ski pool-a Hrvatskog skijaškog saveza Vedranom Pavlekom raspravio o temi „Uspjesi male zemlje u svjetskim vrhovima“.

Nakon ležernijeg uvodnog dijela, član Uprave i direktor osvrnuo se na dostignuća protekle godine te predstavio inicijative i ciljeve za 2021. godinu.

„2020. godina je iza nas, a njeni događaji će ostati zauvijek zapisani. Unatoč tome u nju smo ušli pripremljeni i još na početku pandemije osigurali rad od kuće, a podaci pokazuju kako time produktivnost zaposlenika nije bitno smanjena“, rekao je Botica.

I ove godine djelatnici su imali mogućnost neposrednog postavljanja pitanja Upravi, direktorima, rukovoditeljima i drugim dionicima u bilo kojem trenutku te na taj način aktivno sudjelovati u raspravi.

„Zadovoljan sam ostvarenim rezultatima, no vjerujem da možemo još bolje, a sve to uz jačanje sinergije sastavnica kompanije“, zaključio je Botica.

Ovim događajem vodstvo kompanije svake godine okuplja sve djelatnike Društva te na transparentan način prezentira ostvarene rezultate te očekivanja za nadolazeću godinu.