Uspješno održan četvrti Dan strategije i planova OIV-a

Dan strategije i planova, koji već četvrtu godinu zaredom okuplja cijeli kolektiv Društva uspješno je održan 28. siječnja 2020. godine u Kraš Auditoriumu u Zagrebu.

29.01.2020.

Na panelu „Postignuća 2019. i strateške inicijative za budućnost“ vodstvo je na transparentan način prezentiralo ostvarene poslovne rezultate u protekloj godini te predstavilo ciljeve i očekivanja za razdoblje koje slijedi.
 
I ove godine okupljeni su imali mogućnost neposrednog postavljanja pitanja Upravi, direktorima, rukovoditeljima i drugim dionicima u bilo kojem trenutku te na taj način aktivno sudjelovati u raspravi.
 

 
Novitet ove godine bila je dodjela nagrada za prijedlog strateških inicijativa za poboljšanje poslovanja te je tako deset djelatnika nagrađeno za svoj doprinos unaprijeđenju rada kompanije.
 
Za svoj doprinos nagrađeni su Marina Pavlić iz Odjela za istraživanje i strateško planiranje, Boris Šmudla iz Odjela za regionalno poslovanje, Zlatko Matacun iz Odjela za svjetlovodnu infrastrukturu i prijenosne mreže, Saša Radulić iz Odjela za regionalno poslovanje, Mario Postružin iz Odjela za svjetlovodnu infrastrukturu i prijenosne mreže, Mihael Ilić iz Odjela za svjetlovodnu infrastrukturu i prijenosne mreže, Alen Vasić iz Odjela za jezgrene IT usluge i infrastrukturu, Karla Kurjan iz Odjela za jezgrene IT usluge i infrastrukturu, Toni Tenjer iz Samostalnog odjela za prodaju i Zoran Božić iz Odjela za regionalno poslovanje.