OIV

25.03.2022.

Na jučer održanoj Izbornoj Skupštini HUP-Udruge informatičke i komunikacijske djelatnosti glavni savjetnik za tehniku OIV-a Tigran Vržina izabran je za člana Izvršnog odbora Udruge.

„OIV je dugogodišnji član HUP-ICT-a te mi je izuzetno drago što ću imati mogućnost predstavljati Društvo i kroz novu ulogu koja mi je povjerena. Posljednjih nekoliko godina ICT djelatnost u našoj zemlji bilježi stalan rast, a pred nama je ključno razdoblje u kojemu se  može još kvalitetnije iskoristiti potencijal ove industrije i podići se na još višu razinu. Siguran sam kako ću zajedno s ostalim novoizabranim članovima doprinijeti u postizanju zajedničkih ciljeva“, rekao je Vržina.

Za predsjednika Udruge u narednom mandatu izabran je osnivač i suvlasnik Algebre Hrvoje Josip Balen, a za zamjenika predsjednika stariji potpredsjednik, prokurist Hrvatskog Telekoma Siniša Đuranović.

Podsjetimo, krajem prošle godine Udruga je obilježila dvadeset godina postojanja, a kroz svoj rad i aktivnosti nastoji stvarati konkurentno okruženje za poduzetništvo i društveni napredak te tako utjecati na povoljnije okruženje za daljnji rast i razvoj ICT industrije.