OIV

22.01.2024.

U ponedjeljak, 22. siječnja 2024. u prostorijama Kliničkog bolničkog centra (KBC) Osijek, predsjednik Uprave OIV-a Mate Botica i voditeljica Radne skupine za društveno odgovorno poslovanje (DOP) Vlatka Dokoza uručili su donacijski ček u vrijednosti  8.070,00 eura pomoćniku ravnatelja za kvalitetu profesoru dr. sc. Domagoju Drenjančeviću i predstojniku Klinike za pedijatriju primarijusu Ivici Škori.

Tijekom proteklih blagdana djelatnici OIV-a sudjelovali su u akciji dobrotvornog prikupljanja financijskih sredstava odričući se dijela plaće za studeni 2023. Tom prilikom prikupljena su značajna sredstva u svrhu nabave novih udobnih fotelja za roditelje koji 24 sata dnevno pružaju ljubav i podršku svojoj djeci tijekom bolničkog liječenja na Odjelu pedijatrije KBC-a Osijek.

„Ideja je bila da se prisjetimo svih onih kojima je bolest promijenila način života te da zajedno pokušamo stvoriti svjetliju perspektivu za one koji to najviše trebaju. Naši zaposlenici uvijek se rado uključuju u slične akcije, a izuzetno mi je drago što smo ponovo pokazali veliko srce i na taj način pomogli onim najmlađima i njihovim obiteljima“, istaknuo je Botica.

Akcija je pokrenuta na inicijativu radne skupine DOP-a, koju je podržala i Uprava donijevši odluku da se prikupljeni iznos uveća donacijom Društva.

Svečanom događaju dodatno su prisustvovali Ferdo Alerić, rukovoditelj Odjela za tehnološko održavanje u regiji Osijek i Martina Trgovec, viša specijalistica za odnose s kupcima.