OIV

24.01.2024.

„Dan strategije i planova“, koji već osmu godinu zaredom okuplja sve zaposlenike OIV-a održan je 23. siječnja 2024. godine u Kraš Auditoriumu u Zagrebu. Ovim događajem vodstvo na transparentan način prezentira ostvarene poslovne rezultate te očekivanja za razdoblje koje slijedi.

Predsjednik Uprave Mate Botica predstavio je postignuća i ostvarenja prethodne godine te izrazio zadovoljstvo napretkom i izvrsnim rezultatima. Pritom je naglasio kako se postavljaju novi standardi i stvara okruženje koje će iznjedriti nove uspjehe te izrazio nadu da ćemo kroz predstavljene ambiciozne ciljeve dobiti dodatan zamah i osigurati svima svijetlu budućnost.

„Kako dodatno osnažiti OIV?“

S obzirom da organizaciju prije svega čine njeni zaposlenici koji svojim vještinama vode daljnjem rastu Društva, održan je i kratki panel naziva „Kako dodatno osnažiti OIV?“

Na raspravi su sudjelovali zaposlenici OIV-a Davor Ilijaš, Josipa Vincetić, Iva Žanetić, Mislav Grubeša, Adrian Agnić i Bernard Borković koji su uz moderatoricu Anitu Škornjak s nama podijelili svoje poglede o navikama, učenju i njihovom poimanju kulture tvrtke i razvoja karijere s obzirom na višegeneracijske raznolikosti. Unatoč njihovim različitostima, njihova razmišljanja imaju mnoge dodirne točke te se svi slažu kako je ključ OIV-a u zajedništvu, otvorenosti za nove ideje te prilagodbi brzim promjenama.

Uz panel raspravu sadržaj je dodatno obogaćen i posebnim gostom iznenađenja Davorom Rostuharom, putopiscem, fotografom i pustolovom koji je 2018. godine postao prvi Hrvat koji je pješke od ruba Antartike došao na Južni pol. Okupljenima je kroz motivacijsko predavanje „Polarni san“ na svom netipičnom primjeru objasnio kako uz dobru pripremu, pažljivo učenje, posvećenost detaljima, rad na sebi, ustrajnost, ispravnu motivaciju i usklađivanje s vrijednostima, čak i jako ambiciozni ciljevi mogu postati dohvatljivi.