OIV

04.01.2022.

OIV će i ove godine kroz svoju uslugu CRONECT omogućiti sigurnu i neometanu glasovnu komunikaciju kompletnog organizacijskog tima Hrvatskog skijaškog saveza i stručnih timova za potrebe FIS-ove međunarodne slalom utrke „SNOW QUEEN TROPHY“ koja se održava 4. i 5. siječnja 2022. godine na Sljemenu.

Ustupljeno je 148 radijskih stanica raspoređenih u 11 odvojenih komunikacijskih grupa, a sve uz mogućnost međusobnog povezivanja grupa. Unatoč tome što je u Cronect mreži osigurano dovoljno komunikacijskih kapaciteta, grupe CRO SKI SAVEZA u sustavu su raspoređene po prioritetima kako bi se primarnim korisnicima odnosno sucima i organizacijskom odboru jamčila nesmetana komunikacija u svim mogućim scenarijima. Također, za vrijeme utrka OIV-ovi stručnjaci bit će podrška na licu mjesta, a stanje sustava budno će nadzirati i Nadzorno operativni centar.

CRONECT je usluga koja u cijelosti može zadovoljiti najzahtjevnije potrebe kritičnih komunikacija, ali i potrebe pri organizaciji sportskih, glazbenih i drugih javnih događanja.

Podsjetimo, suci FIS saveza na utrkama u Hrvatskoj prošle su godine prvi puta koristili digitalni komunikacijski sustav, što je još jedna u nizu potvrda kvalitete i široke primjene ove OIV-ove usluge.


Autor naslovne fotografije: Goran Razić