OIV

08.06.2022.

OBAVIJEST KANDIDATIMA – TESTIRANJE

vezana uz raspisani natječaj za slobodno radno mjesto Mlađi stručni suradnik za upravljanje mrežama i mrežnim uslugama, 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme u Sektoru za jezgrene mreže, IT i usluge, Odjelu za jezgrene IT usluge i infrastrukturu, Timu za upravljanje mrežema i mrežnim uslugama objavljen na web stranici Odašiljača i veza d.o.o., www.oiv.hr.
Testiranje kandidata koji ispunjavanju formalne uvjete natječaja i dostavili su potrebnu dokumentaciju, održat će se u utorak, 14. lipnja 2022. godine od 09:00 sati do 11:00 sati, u prostorijama Odašiljača i veza d.o.o. u Zagrebu, Ulica grada Vukovara 269d, 5.kat.

Kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja bit će osobno pozvani na testiranje najmanje pet dana prije testiranja.

Kandidati koji pristupe testiranju dužni su radi identifikacije sa sobom ponijeti odgovarajuće identifikacijske isprave.

Ako kandidat ne pristupi testiranju i intervjuu, smatra se da je povukao prijavu na natječaj.

Pisano testiranje će obuhvatiti poznavanje osnova IT računalnih mreža, IP komunikacije, TCP/IP protokola i osnova kibernetičke i informacijske sigurnosti.